انتخاب غذای های خوشمزه و مغذی که برای سلامتی مناسب و به شما برای حفظ بدن سالم، بهبود خلق و خو و کاهش خطر ابتلا به بیماری های در حال توسعه کمک می کند ضروری است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران، سید غلامحسین طیبینژاد کارشناس مسئول تغذیه و رژیم درمانی این مرکز در این زمینه معتقد است؛
از نگاه سازمانی جهانی بهداشت چالش اصلی سلامت امروزه در جهان بحث بیماریهای غیرواگیر از قبیل بیماریهای قلبی، فشار خون، دیابت، چاقی و اعتیاد است که مهمترین علت آن سبک زندگی غلط بوده و برای پیشگیری و درمان آن باید به اصلاح سبک زندگی پرداخت.
در فصل بهار ما با یک گرمی روبرو هستیم که بعد از فصل زمستان اتفاق میافتد و مهمترین اصل، پاکسازی بدن ا زطریق لنیت مزاج و جلوگیری از یبوست است که با تدابیر زیر قابل پیگیری است:
• استفاده از خورشتها و آشهایی که ملین هستند
• پرهیز ا زمصرف نوشیدنیهای گرمیبخش و خوراکی های تند و تیز
• مصرف نوشیدنیهای خنک مثل نوشیدن موادی از قبیل عناب، نارنج، به و زرشک
• مصرف آشهای ساده و ترجیحاً بدون گوشت یا کم گوشت مثل آش ترش شمالی
• استفاده از کاهو سکنجبین
10 قاعده اصلی برای حفظ سلامتی
1- خوردن غذا صرفاً با اشتهای واقعی
2- دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن کامل
3- خوب جویدن غذا
4- مصرف فقط یک نوع غذا در هر وعده
5- اول شب خوابیدن و سحر خیزی
6- ورزش مناسب روزانه 30 تا 40 دقیقه پیادهروی
7- سلامت معنوی از طریق گناه نکردن ، حسادت نکردن و...
8- کاهش استرس
9- کاهش مصرف برنج سفید
10- مصرف نان سبوس دار