سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۱:۵۱

اخبار

مسئول امور مالی بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران نقش حسابداران را تشریح کرد

مسئول امور مالی بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران با تبریک ۱۵ آذر "روز جهانی حسابداری" به تلاشگران عرصه مالی بالاخص کارکنان حسابدار سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به ترشح نقش حسابداران پرداخت.
حسابدار کیست و حسابداری چیست؟
سید صادق ساعی در گفتگو با خبرنگار پایگاه روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران گفت: حسابدار یکی از اصلی‌ترین کارمندان در هر شرکتی است، خواه یک شرکت بزرگ باشد یا یک تجارت کوچک. حسابدار جریان پول را از طریق یک تجارت یا سازمان نظارت و ثبت می‌کند.

۱

وی عنوان کرد: وظیفه اصلی حسابدار این است که صحت کلیه معاملات پول را تأیید کند و اطمینان حاصل کند که تمام این معاملات قانونی بوده و از دستورالعمل‌های فعلی پیروی می‌کند. ممکن است که حسابدار برای انجام تصمیمات مالی و یا اظهارنامه مالیاتی برای یک شرکت به صورت قراردادی کار کند. همچنین ممکن است آنها تصمیم بگیرند که برای افراد خصوصی کار کنند و در تصمیمات مالی، اظهارنامه مالیاتی یا سایر موارد مرتبط با پول به آنها کمک کنند. 
حسابدار چه کاری انجام می دهد؟
مسئول امور مالی بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران تصریح کرد: حسابدار با استفاده از شماره‌ها و صورت‌های مالی، سلامت یک شرکت، سازمان یا فرد را با استفاده از مهارت‌های خود در ریاضی، حسابداری، قانون و امور مالی توضیح می‌دهد. آنها سود و زیان را تجزیه و تحلیل می‌کنند و اطلاعاتی را که سرمایه‌گذاران و صاحبان مشاغل به آنها نیاز دارند برای ارزیابی عملکرد شرکت در طی یک دوره زمانی ارائه می‌دهند. این اطلاعات اساس گزارش یک شرکت و گزارش‌های تشکیل پرونده را تشکیل می‌دهد.
ساعی ادامه داد: موارد زیر برخی از وظایفی است که ممکن است یک حسابدار برای انجام آن داشته باشد.
۱- الزامات حقوق و دستمزدها را در سیستم تعیین می‌کند. داده‌های حقوق و دستمزد را حفظ می‌کند. حقوق و دستمزد ماهیانه را تهیه و پردازش می‌کند.
۲- بودجه‌ها، درآمد، هزینه‌ها، ورودی‌های حقوق و دستمزد ، فاکتورها و سایر اسناد حسابداری را تهیه و بررسی می‌کند.
۳- صورتهای مالی سود و زیان و گزارشهای حسابداری بسته و ماهانه را آماده می‌کند.
۴- روند درآمد و هزینه را تجزیه و تحلیل کرده و سطح بودجه مناسب را توصیه می‌کنند و از کنترل هزینه‌ها اطمینان حاصل می‌کنند.
۵- روند درآمد و هزینه را تجزیه و تحلیل کرده و سطح بودجه مناسب را توصیه می‌کنند.
۶- جمع آوری، تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی برای تهیه خروجی حساب‌ها
انواع حسابداری:
این مسئول در ادامه به توضیح انواع حسابداری پرداخت.
۱- حسابداری مالی
حسابدار مالی که بخشی از بخش‌های حسابداری در یک سازمان است، اغلب سوابق صورت‌های مالی را نگه می‌دارد و نظارت بر پرداخت مالیات و نگهداری حساب‌ها را بر عهده دارد. حسابداران مالی ممکن است برای محاسبه، نگهداری و طبقه‌بندی سوابق مالی با فناوری بسیاری کار کنند.
۲- حسابداری صنعتی
حسابداری صنعتی به عنوان یک حسابداری در رده شغلی گسترده‌تر از سایر حسابداری‌ها قرار می‌گیرد. حسابداری در واحدهای تولیدی و صنعتی از مجموعه فعالیت‌های حسابداران صنعتی می‌باشد. رویه‌های منظم برای ثبت و گزارش قیمت تمام شده‌ی کالای ساخته شده و خدمات انجام گرفته را حسابداری صنعتی می‌گویند.
۳- حسابداری دولتی
برای کسانی که به فکر تبدیل شدن به یکی از حرفه‌های حسابداری هستند، ورود به بخش حسابداری دولتی می‌تواند به طور بالقوه به آنها کمک کند تا به یک حسابدار حرفه‌ای تبدیل کند. از  یک حسابدار دولتی انتظار می‌رود که به عنوان یک ناظر مالی برای جامعه خدمت کند. حسابدار دولتی در ادارات دولتی و سازمان‌ها فعالیت دارد.
۴- حسابداری مدیریتی
حسابداری مدیریتی عملی برای شناسایی، اندازه‌گیری، تجزیه و تحلیل، تفسیر و اطلاع رسانی اطلاعات مالی به مدیران برای دستیابی به اهداف سازمان است. این امر از حسابداری مالی متفاوت است زیرا هدف در نظر گرفته شده از حسابداری مدیریتی، کمک به کاربران داخلی شرکت جهت تصمیم گیریهای آگاهانه در زمینه تجارت است.
۵- حسابداری منابع انسانی
یکی از مباحث جدید در دانش حسابداری، نگرش نوین به منابع انسانی به عنوان یکی از موثرترین عوامل مولد در ایجاد درآمد موسسات است. در این نوع حسابداری ارزش اقتصادی منابع انسانی مثل دارایی با اهمیت موسسه تلقی و امکان ارایه آن در صورت‌های مالی مطرح می‌گردد.
حسابرسی
مسئول امور مالی بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران همچنین با توضیح اینکه در بازار کار حسابداری، فارغ التحصیلان حسابداری می‌توانند با توجه به شاخه‌های مختلف که در حسابداری وجود دارد به عنوان حسابرس نیز مشغول به کار شوند، به تشریح شاخه‌های حسابرسی پرداخت.
حسابرسی داخلی: در این شاخه از حسابداری، حسابرسان رابطه نزدیکی با مدیریت دارند و مهمترین اطلاعات و گزارشات را به صورت هفتگی، ماهانه، سالانه جمع‌آوری و به صورت جامع به مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره ارائه می‌کنند.
حسابرسی مستقل: فعالیت کاری این شاخه از حسابداری، افراد بر اساس قرارداد با سازمان‌ها یا شرکت‌ها انجام می‌شود. حسابرسان بر اساس اصول و موازین حسابداری کلیه عملیات مالی واحد تجاری را بررسی و گزارشات خود را به صاحبان سهام ارائه می‌کنند.
فدراسیون بین المللی حسابداران (IFAC) در سال ۲۰۰۷ و در سی‌امین سالروز تاسیس ۱۵ آذر هر سال را به عنوان روز 'جهانی حسابداری' انتخاب و به تمامی اعضای خود در سراسر جهان پیشنهاد کرده که در این روز با برگزاری مراسم ویژه از حسابداران تجلیل به عمل آورند و در این روز حرفه حسابداری و نقش حسابداران را در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی به عموم بشناسانند.
۲۰ آذر ۱۴۰۱ ۰۷:۴۴
تعداد بازدید : ۱۸۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید